POSTURI RECOMANDATE

ULTIMA DIN BLOGUL NOSTRU

Legislația cazinourilor din România

lista cazinouri online romania

În România, industria cazinourilor a început să înflorească după anul 2000, până atunci existând doar câteva cazinouri terestre (Intercontinental, casa Vernescu și Marriott). Astăzi, pe lista cazinouri online România figurează atât cazinouri fizice, cât și o serie de platforme digitale (cu capital românesc sau operate de companii internaționale). Începând cu 2016 a fost conceput un cadru legal pentru jocurile de noroc, astfel încât, anual, statul român încasează sume de peste 600 milioane de euro din impozitarea acestui sector.

Ce fel de jocuri de noroc sunt reglementate în România?

În acest moment, jocurile de noroc de la distanță și cele care se desfășoară în locații terestre sunt reglementate și impozitate în consecință. Astfel, pariurile sportive, jocurile de masă și cărți (blackjack, poker, baccarat, craps, ruletă), precum și alte forme (loto, bingo sau cartoane razuibile) pot fi jucate legal în cadrul cazinourilor online și agențiilor stradale de profil.

Instituția care reglementează acest sector este Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) care prin intermediul președintelui sau emite ordine privind acest sector. Guvernul României a organizat cadrul legal atât pentru funcționarea acestui organism (HG nr. 298 din 2013), cât și pentru organizarea modului de desfășurare a cazinourilor și caselor de pariuri. Acesta a emis ordonanțe și hotărâri de Guvern care au stabilit limitele legale în care sunt organizate jocurile de noroc pe teritoriul României.

Cele mai importante acte legislative în acest sens sunt HG nr. 870 (29.07.2009) privind implementarea metodologiei și normelor referitoare la jocurile de noroc și cadrul legal de organizare al acestora, HG nr. 644 (28.08.2013) – o completare a normelor anterioare și OUG nr. 42 (07.10.2015) – completări și modificări ale legislației anterioare.

S-a reglementat, de asemenea, și modul de colectare a taxelor și impozitelor datorate de persoanele juridice (cazinouri) și cele fizice (jucătorii câștigători la cazinou). Legea nr. 124 (29.05.2015) a creat cadrul legitim pentru colectarea impozitelor (în acest moment, acestea sunt reținute la sursă, fiind colectate și virate de către cazinou la bugetul de stat).

Aceștia din urmă plătesc impozite în valoare de 1%, 16% (plus 667,5 Lei) și 25% (plus 61187,5 Lei) în funcție de valoarea câștigurilor retrase (66,750 Lei, 66,751 – 445,000 Lei și peste 445,001 Lei). Zilnic, cazinourile contribuie la bugetul statului român cu sume de aproximativ 2 milioane euro, datorate ca taxe și impozite.

ONJN acordă licențe de tip clasa I (pentru cazinouri și casele de pariuri pe sporturi) și clasa a II-a (pentru activități conexe jocurilor de noroc – programe de afiliere sau software pentru cazinouri). În prezent sunt autorizați aproximativ 40 de operatori online la nivel de cazinou.

 

De ce să folosești bonusurile la pariuri sportive?

Cazinoro.com

De ce să folosești bonusurile la pariuri sportive?

La nivel global, până în prezent, aproximativ 4,6 miliarde de persoane au pariat (în statele europene ponderea este de 42, 5% pariuri sportive și 32, 4% jocuri de cazinou). Casele de pariuri promovează free bets, în timp ce pe platformele online de cazinoro.com sunt promovate bonusurile fără depunere, rotirile gratuite, mega spins și bonusurile cashback.

Fiecare tip de bonus oferit poate reprezenta un potențial avantaj pentru jucător. Numai că, nu toate aceste recompense oferă aceleași caracteristici, iar un bonus de calitate presupune niște clauze care sunt favorabile jucătorului. În cele ce urmează vom analiza ce înseamnă un bonus avantajos la pariuri sportive, care sunt cerințele la care trebuie să fie atent jucătorul și care sunt beneficiile unui bonus bine ales.

Bonusuri la pariurile pe sporturi

Oferta de bonusuri ale agențiilor sportive include în mod obișnuit bonus de bun venit, free bets (pariuri gratuite), bonusuri acumulator, bonus cu extra câștiguri la pariurile plasate pe anumite tipuri de evenimente, recompense sub formă de cote mărite/cote speciale și pariuri fără risc.
Astfel de bonusuri implică obținerea unor sume de bani care sunt acordate la depunere sau ca urmare a efectuării unor acțiuni specifice (fără depunere). Un exemplu în acest sens este bonusul la verificare în urma căruia jucătorul primește bani pentru că a îndeplinit o formalitate impusă de agenția de pariuri.

Cazinoro.com
Cât de util este un bonus la pariuri sportive?

Privit din perspectiva obținerii unui capital de joc care este primit în mod gratuit, acesta poate fi deja considerat un avantaj. Practic, jucătorul primește o sumă de bani care poate fi utilizată pentru multiplicarea câștigurilor la următoarele pariuri pe care le plasează. În cazul bonusurile multiple sau acumulator, jucătorul primește o creștere procentuală la câștig în funcție de nivelul corect al predicțiilor, iar câștigurile pot crește cu până la 75% -100% în anumite cazuri.

Un alt aspect care dovedește utilitatea unui astfel de pariu este extinderea piețelor pe care se poate paria. Jucătorul poate încerca noi tipuri de pariuri și poate experimenta. În plus, pariurile fără risc îi oferă jucătorului posibilitatea de a nu își impune o limită la pariu (dacă nu este stabilită nicio astfel de clauză în termenii de utilizare a bonusului). Acest lucru echivalează cu șansa de a obține un câștig maxim, iar în caz că pariul nu se dovedește inspirat, banii pariați oricum se întorc în contul acestuia.

Clauzele bonusului – termenii care pot transforma bonusurile în dezavantaje pentru jucător

Indiferent de tip, bonusurile implică o serie de condiții care le pot transformă instant în dezavantaje pentru jucător. Iată care sunt clauzele unui bonus la pariuri sportive care pot influența câștigurile pe care le poate obține pariorul:

• Valoarea cotei la care trebuie să se pariere – în general, toate bonusurile la pariuri sportive sunt condiționate de plasarea pariului cu banii din bonus la o anumită cotă (pe bilete simple sau multiple). Bonusurile avantajoase sunt cele la care agenția de pariuri oferă un interval de pariere, astfel încât jucătorul să opteze pentru cota care îl avantajează.

• Cerințele de rulaj – cu cât sunt mai mari, șansele ca retragerea bonusului să se realizeze la suma maximă sunt în scădere.

• Obligativitatea parierii cu un singur bonus activ – jucătorul nu poate revendica mai multe tipuri de bonusuri pentru că acestea ar fi anulate, fiind obligatorie doar utilizarea bonusului curent.

• Miză de pariere limitată – jucătorul este condiționat să pariere doar maximul sumei permise.

• Câștiguri plafonate la o valoare specificată – oricât de mult ar reuși să câștige jucătorul, suma maximă va fi aceeași.

• Excluderea opțiunii de Cash-out – pariorul nu poate folosi această opțiune atunci când are bonusul activat.

Activarea unui bonus la pariuri sportive sau la cazinou îi poate deschide jucătorului numeroase posibilități de câștig. Însă, dacă nu este ales în mod corespunzător, aceste șanse scad considerabil. De aceea, bonusurile de top la pariuri sportive, precum și pariurile la care vor fi utilizate trebuie alese cu atenție, astfel încât să poată genera câștiguri pe termen lung.

Multiplele beneficii ale sportului pentru sănătate

Sports

Să vorbim despre numeroasele beneficii pentru sănătate ale practicării sportului. Unul dintre cele mai bune motive, deopotrivă pentru adulți și copii, de a face sport, sunt beneficiile uimitoare pentru sănătate pe care le oferă. Există atât de mulți experți care apreciază că cel puțin 150 de minute de exerciții fizice moderate pe săptămână sunt uimitoare atunci când vine vorba de motivație, ca omul să ducă un stil de viață mai sănătos și, de asemenea, să fie fericit. Ai încredere în mine cândspun că corpul tău reacționează bine, desigur, la un exercițiu bun. Cu siguranță, sportul facilitează digerarea alimentelor care pătrund în organism, deoarece alimentele sunt metabolizate într-un mod mai bun. Când faceți sport, veți folosi o mulțime de calorii și, atunci când se consumă multă energie, veți avea nevoie de mai mult. De aceea, alimentele sunt metabolizate într-un mod mult mai sănătos. Când vă complaceți și sunteți sedentari, corpul dumneavoastră nu știe ce să facă cu toate alimentele în exces pe care le consumați și de aceea începe să le depoziteze sub formă de grăsime.

Sports

Practicarea sportului este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a pierde în greutate. Cu siguranță funcționează dintr-o perspectivă magnifică asupra sănătății. Sportul include exerciții fizice viguroase și înseamnă că vine împreună cu o mulțime de beneficii. Permiteți-mi să vă spun că sporturile sunt foarte distractive. Veți găsi că este foarte distractiv atunci când jucați. Este, de asemenea, ceva care vă va oferi multă interacțiune socială. Vei fi alături de coechipierii tăi și se va crea o legătură pe care o vei prețui o viață întreagă. Poate fi orice sport. Orice sport te poate prinde și te poate face fericit. Orice sport vă poate găsi prieteni foarte apropiați. Totul depinde de ceea ce vă interesează. Poate fi volei, cricket, baschet, alpinism, fotbal, tenis și multe altele.

Orice sport vă va oferi cu siguranță cantitatea de exercițiu fizic de care aveți nevoie pe săptămână. De asemenea, vă va oferi un stil de viață mult mai sănătos. Vă va oferi un stil de viață pe care veți fi mândru să îl abordați. Știrile despre sport raportează cu siguranță despre toate acestea.

Let me give you some statistics. It decreases the risk of diabetes by 50%, decreases the risk of heart diseases by 35%, it decreases the risk of colon cancer by 50% and decreases the risk of dying by 30%, and it also reduces the risk of breast cancer by 20%. You should definitely get on board with the statistics, because they will do nothing but good to you.

Benefits

Când scădeți procentul de grăsime corporală și când vă măriți masa musculară, veți dormi mai bine și veți avea o viață mult mai bună.

Importanța sportului și modul în care ne influențează viața

Importance

Știați că sportul este de fapt la fel de vechi ca umanitatea însăși? Este ceva care a menținut societatea în formă și sănătoasă, construind în același timp comunități foarte puternice și făcând, de asemenea, o treabă fantastică de a întări moralul. Cu mii de ani în urmă, oamenii obișnuiau să se joace cu o minge sau orice altceva cu care se simțeau bine. Sportul a început să devină important pentru mulți oameni. În lumea modernă a laptopurilor și gadgeturilor, importanța sportului este cu siguranțămai evidentă ca niciodată. Cu siguranță vă este ușor să stați într-un singur loc, în fața unui ecran și să vă petreceți timpul. Într-o astfel de lume, nu credeți că este extrem de important să vă dedicați o parte din timp, pentru corpul vostru și pentru a vă menține în formă? Când practici sport, te energizezi automat și îți oferi corpului mult exercițiu. Sportul este un mod de a oferi corpului tău o activitate competitivă și motivează copiii și adulții deopotrivă.

O mulțime de oameni se întâmplă să desconsidere existența sportului. Este ceva care există în fundal și nu este considerat foarte valoros, dar consider că acești oameni ar trebui să mai o privire asupra acestuia. Dacă se întâmplă să îți placă un sport, faci parte dintr-o mare comunitate de indivizi. Cu siguranță pare foarte distractiv și ar trebui să-ți oferi puțin timp pentru asta. Sportul are o mare importanță în viața a milioane de oameni și este discutat pe larg. Jurnalismul sportiv acoperătoate acestea pe larg oferindu-vă știri legate de sport.

Importance

Știrile despre sport nu sunt o noutate. Se întâmplă, de asemenea, să fie unele dintre cele mai vizionate canale de știri din lume. Există atât de multe canale dedicate doar sportului, la fel cum există multe canale dedicate industriei divertismentului. Dacă vizitați casele multor oameni, veți vedea că vor avea tot timpul un canal sportiv la televizor. Acest lucru nu este deloc nou. Mulți oameni din familia mea adoră să urmărească sporturi. Este un mod de a trăi în mod indirect viața jucătorilor. Oamenii ar fi avut o experiență uimitoare în a juca acel sport și trăiesc în mod alternativ prin oamenii care joacă acel sport în prezent.

Dacă vă gândiți la asta, fără sport, multe aspecte ale societății moderne s-ar prăbuși cu siguranță. Sportul joacă un rol semnificativ atunci când vine vorba de fericire, educație, societate, sănătate și multe altele. De asemenea, inspiră tinerii sportivi și îimenține sănătoși. Îi inspiră chiar pe mulți sportivi să urmeze experiența studiilor superioare.

Câteva informații despre sport și știri despre sport

Sports

Activitățile sportive au atât de multe beneficii evidente pentru sănătate, iar importanța sportului este un lucru pe care trebuie să îl comunicăm tuturor. Copiii care cresc chiar acum trebuie să știe de ce sportul este esențial în viața lor. Este aproape imposibil să enumerăm toate beneficiile pentru sănătate ale practicării sportului.

Pentru a performa bine și a câștiga în jocuri, trebuie să beți mai puțin, să mâncați mult mai bine și să dormiți corespunzător. Există un motiv foarte simplu pentru care sportul este important în viața ta. Motivul simplu este faptul că sportul te va menține sănătos. Exercițiul este o parte vitală atunci când vine vorba de menținerea unei greutăți sănătoase și, de asemenea, atunci când vine vorba de evitarea unor probleme cardiovasculare.

health benefits

Pentru o mulțime de oameni, nimic nu este mai descurajant decât exercițiile fizice, deoarece au devenit sedentari în pandemia coronavirusului. Știm cu toții că pandemia a stricat viața multor oameni, dar nu înseamnă că vei rămâne tot timpul pe canapea. Ar trebui să vă asigurați că vă aduceți corpul într-o formă bună. Implică-te în sport. Nu vă ajută dacă sunteți pe canapea uitându-vă tot timpul la știri despre sporturi pe numeroasele canale de sport pe care le puteți viziona. Trebuie să te mobilizezi și să faci un sport, astfel încât să ajungi într-o formă mai sănătoasă. Practicarea sportului înseamnă că veți fi cu siguranță într-o stare foarte sănătoasă, din punct de vedere fizic. Sportul nu este cu siguranță o povară. Este distractiv, incitant, satisfăcător și o activitate foarte socială. Vă va ajuta să obțineți multe beneficii pentru sănătate și vă va oferi o perspectivă complet nouă asupra vieții. Dorința de a juca un sport și de a avea succes la el este ceva ce nu poate fi reprodus. Are o mare importanță fizică și va fi unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat vreodată omenirii.

Puteți alege de fapt dintr-o gamă de sporturi. Vă va stimula fericirea și are și multe efecte psihologice și neurologice. Participarea la activitate fizică va aduce cu siguranță un beneficiu corpului și sănătății mintale. S-a dovedit că te ajută să crești starea de fericire. De asemenea, s-a spus că are o mulțime de beneficii neurologice. O mulțime de oameni au raportat că reduce riscul de depresie cu 30%.

health benefits

Nu numai depresia este redusă atunci când practici sport, te ajută să eliberezi tensiunea și îți oferă cantități uriașe de energie mentală.

De asemenea, sportul s-a dovedit a fi incredibil atunci când vine vorba de îmbunătățirea sentimentului de autoapreciere.